ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Γιατί η Γνώση και ο Αθλητισμός γράφονται με Ωμέγα

Οι Σχολές ΩΜΕΓΑ εστιάζοντας στο βασικό σύνθημα "σπούδασε το άθλημα που αγαπάς περισσότερο", εξειδικεύονται στον αθλητισμό και περιλαμβάνουν στον τομέα αυτό, σπουδές και ειδικότητες εξαιρετικά ανταγωνιστικές και σύγχρονες με πολύ υψηλά ποσοστά απορροφητικότητας από την αντίστοιχη αγορά εργασίας.. Η πρωτοποριακή μεθοδολογία των Σχολών Ωμέγα, η ΓνΩση και η πολύχρονη εμπειρία καταξιωμένων στελεχών – εκπαιδευτών από τα «αστέρια» του ελληνικού Αθλητισμού, σε πολλές ειδικότητες πάνω στα Αθλητικά Δεδομένο αναμφισβήτητο αποτελεί η άριστη οργάνωση σε ακαδημαϊκό επίπεδο, οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για μελλοντικούς επαγγελματίες στο χώρο και να προσφέρουν τη δυνατότητα για μια καριέρα σε ένα χώρο γεμάτο ενέργεια και ενθουσιασμό, αλλά και ευχάριστα απρόοπτα! Σήμερα, στην εποχή των συνεχών αλλαγών, η επιλογές μας μαζί σας, για τις σπουδές που θα ακολουθήσετε, αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο στη σχέση μας, μια σχέση, εμπιστοσύνης, φροντίδας και μετάδοσης χρήσιμης ΓνΩσης για την επαγγελματική σας αποκατάσταση, την πλέον σημαντική περίοδο στη ζωή σας. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αυτή η σχέση εμπιστοσύνης Σχολών Ωμέγα και σπουδαστών της, είναι το Α και το Ωμέγα για την επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη σας.

Εκπαιδευτικά Προγράματα

Εκπαιδευτικά Αθλητικά προγράμματα του Ινστιτιούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ με κρατική Πιστοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας.

Αθλητικό Management

Σπούδασε Αθλητικό Management στις Σχολές Ωμέγα και ξεκίνησε την καριέρα στον Αθλητικό χώρο.

Προπονητής Ποδοσφαίρου

Σπούδασε Προπονητής ποδοσφαίρου και χάρισε στην ομάδα σου το κλειδί της επιτυχίας «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Προπονητής Τέννις

Σπούδασε προπονητής Τέννις και δίδαξε στον αθλητή σου , ένα ολυμπιακό άθλημα, το οποίο ξεκίνησε από τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, όμως πλέον το απολαμβάνουν όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Προπονητής Basket

Σπούδασε προπονητής Basket και ανακάλυψε τα μυστικά του πιο δυναμικού παιχνιδιού εσωτερικού χώρου, που κάποιος μπορεί να φανταστεί!!!

Personal Trainer

Σπούδασε Personal Trainer και χτίσε μέσα από την προσωπική επαφή για τον εκπαιδευόμενό σου το Ιπποκρατικό «νους υγιείς εν σώματι υγιή»

Skipper Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής

Σπούδασε Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής στις σχολές Ωμέγα. Ένα περιζήτητο επάγγελμα στο χώρο του Yachting.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Επιμορφωτικά Προγράμματα και Πιστοποιήσεις από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης των Σχολών Ωμέγα

IEK

Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης

Κε.Δι.Βι.Μ

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Edutainment

Ψυχαγωγία και Εκπαίδευση

ΙΕΚ Αθλητικής Εκπαίδευσης