Τουριστική Εκπαίδευση ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Τουριστικος συνοδος - ξεναγοσ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ - ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΙΟΥ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Τουριστική Εκπαίδευση Περισσότερα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Σχολές Ωμέγα το ΙΕΚ, αξιοποιώντας την πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία στον τομέα της Τουριστικής Εκπαίδευσης και τη διδακτική του πείρα, προχώρησε σε βαθιές τομές στην τουριστική εκπαιδευτική πολιτική του. Ως αναγνωρισμένη σχολή από το Υπουργείο Παιδείας, λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα της Τουριστικής ανάπτυξης την χρονική αυτή στιγμή, τις μεγάλες ανταγωνιστικές προκλήσεις της εποχής και τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει, στην ελληνική Οικονομία. 220.000 θέσεις Εργασίας υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσει η Τουριστική Βιομηχανία προσφέρουμε προγράμματα αρχικής και συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης. Η Ωμέγα Προσφέροντας προγράμματα σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης για σπουδαστές φοιτητές και επαγγελματίας.

Η Ωμ΄'

Εκπαιδευτικά Προγράματα

Εκπαιδευτικά προγράμματα του Ινστιτιούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ Τουριστικής Εκπαίδευσης με κρατική Πιστοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας και Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στις Μεταφορές

Σπούδασε Διοίκηση Μεταφορών και ανακάλυψε τη γνώση της Διαχείρισης σε όλους τους τομείς των μεταφορών.

Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Φιλοξενίας – Ξενοδοχειακά

Σπούδασε Επιμελητής Πτήσεων και πάρε τον έλεγχο των Αεροδιαδρόμων στα χέρια σου.

Τουριστικός Συνοδός - Tour Leader

Σπούδασε Τουριστικός Συνοδός και βοήθησε τους επισκέπτες να ανακαλύψουν κομμάτια της Ιστορίας και της Κουλτούρας του κάθε προορισμού, με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Σπούδασε Επιμελητής Πτήσεων και πάρε τον έλεγχο των Αεροδιαδρόμων στα χέρια σου.

Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής - Skipper

Σπούδασε Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής και εκπαιδεύσου σε έναν πιο εξειδικευμένο και προσωπικό τρόπο παροχής υπηρεσιών.

Στέλεχος Κρουαζιερόπλοιου

Σπούδασε Στέλεχος Κρουαζιεροπλοίου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να εργαστεί σε ένα από τα ωραιότερα εργασιακά περιβάλλοντα, γνωρίζοντας παράλληλα τον κόσμο.

Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό

Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία Τουρισμού και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να εξασκήσει ένα από τα επαγγέλματα της Βαριάς Ελληνικής Βιομηχανίας, με τη μεγαλύτερη δυνατότητα ανέλιξης.

Ειδικός Αεροπορικών Εταιρειών

Σπούδασε Αεροπορικά και απόκτησε το ευρύτερο φάσμα γνώσεων, ώστε να επιλέξεις εσύ τη θέση που σου ταιριάζει, ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές στον Αεροπορικό χώρο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Ταχύρυθμο πρόγραμμα για την Εξυπηρέτηση Αεροδρομίων

Αεροσυνοδός – Cabin Crew attestation

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αεροσυνοδών με Διεθνής Πιστοποίηση EASA

Sabre

All lessons has been designed by experienced instructors with interactive teaching techniques will help students to achieve course excellence.

Προγράμματα Τουριστικής Εκπαίδευσης

IEK

Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης

Κε.Δι.Βι.Μ

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Edutainment

Ψυχαγωγία και Εκπαίδευση