Επαγγελματική Κατάρτιση

View More

Learn Course Online

View More

Επιμόρφωση Πιστοποίηση

View More

Η ευφυής και καινοφανής Εκπαίδευση έρχεται να καλύψει τις σημερινές και αυριανές εκπαιδευτικές απαιτήσεις, ευπρόσδεκτη από τους πολυπληθείς σπουδαστές μας, με μια διαδικασία εξελικτική στον τομέα της μετάδοσης της ΓνΩσης, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των σπουδαστών μας, για επιτυχημένη και έγκυρη πορεία στις σπουδές τους (ΙΕΚ.Κ.Δ.Β.Μ.Επιμορφωτικά Σεμινάρια) και όχι μόνο.

Η υποστήριξη του Ομίλου των Σχολών Ωμέγα και η καθοδήγησή φθάνει μέχρι του σημείου να αναφανούν τα προσόντα οι κλίσεις, οι δυνατότητές και οι δεξιότητες των σπουδαστών μας, προκειμένου να λάβουν τις πλέον κατάλληλες αποφάσεις για την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους πορεία.

Ακολούθησε μας σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι Γνώσης, Παιδείας αλλά και Επιλογής μέσα από τις σελίδες του site μας. Θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει ανάμεσα στα προγράμματα του ιδιωτικού Ι.Ε.Κ., του Κέντρου δια Βίου Μάθησης Ωμέγα και της Ωmega Aviation Academy.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Διάλεξε την ειδικότητα σου ανάμεσα στους Τομείς με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Αγορά Εργασίας

Wellness - Sports and Fitness Academy

Η πιο ισχυρή συνέργεια στο χώρο του Fitness και της Αθλητικής Εκπαίδευσης είναι γεγονός!

Οι ΣΧΟΛΕΣ ΩΜΕΓΑ και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Fitness “Studio One” ενώνουν τις δυνάμεις τους, μοιράζονται το κοινό όραμα, συμπράττουν και γίνονται ένα: “Ωmega Sports and Fitness Academy by Studio One”.

Η “Ωmega Sports and Fitness Academy by Studio One” φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στην αρχική και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση στο Fitness και στην Αθλητική Εκπαίδευση, παρέχοντας περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους σπουδαστές για την κάλυψη των τρεχουσών αλλά και των μελλοντικών τους αναγκών, με καινοτόμα προγράμματα και νέες εξειδικεύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Ναυτική Ακαδημία

Οι πενήντα χρόνων δύναμη στη ΓνΩση του Ομίλου των Σχολών Ωμέγα, πέραν των άλλων ειδικοτήτων και επαγγελματικών δεξιοτήτων στην Επαγγελματική και Τεχνική Εκπαίδευση, και πάλι βρίσκεται πρωτοπόρος στους θαλάσσιους δρόμους της Ναυτικής και ναυτιλιακής εκπαίδευσης με μια σειρά, από πολύτιμα εκπαιδευτικά τμήματα – «εργαλεία» γνώσεων, δεξιοτήτων και ταχύτατων επαγγελματικών λύσεων, που ανοίγουν διάπλατα, ακόμα και σε δύσκολες περιόδους, όπως της τελευταίας δεκαετίας, τους δρόμους προς τα θαλάσσια επαγγέλματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόσφατα άρθρα

ΩMEGA
17 Μαΐου 2020

Ξανά μαζί από 18 Μαΐου

Διάλεξε ανάμεσα σε 50 προγράμματα Γιατί η γνώση γράφεται με Ω

Register Now

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου άμεσα για την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει.

Τιμώντας το ΠΑΡΕΛΘΟΝ, εκτιμώντας και κτίζοντας Μαζί το ΜΕΛΛΟΝ!

Μαθητές και απόφοιτοι είπαν για μας...