Σχολές Ωμέγα
  • omega-banner-oikonomia
  • ΙΕΚ ζαχαροπλαστικής Αρτοποιιας
  • ΙΕΚ Αισθητικής

ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Υπηρετούμε με όραμα και αξίες την επαγγελματική εκπαίδευση παρέχοντας τους τα κατάλληλα εφόδια στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες και απαιτήσεις της κάθε  εποχής.

Η ανάδειξη λαμπρών στελεχών, διακεκριμένων επαγγελματιών και ηγετικών φυσιογνωμιών σε όλα τα πεδία της κοινωνικής δραστηριότητας του τόπου από τις Σχολές Ωμέγα είναι η εγγύηση για το Μέλλον.

Τις επιλογές εργασιακής«ασφάλειας» μέσα από μια πληθώρα ειδικοτήτων που μπορείς και εσύ να επιλέξεις μέσα από την σχολή μας. Είμαστε εδώ μαζί να σε βοηθήσουμε μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης, της συνεργατικής διδασκαλίας και της αποτελεσματικής εκπαίδευσης να κατακτήσεις το δικό σου μέλλον

Που έγινε από εμάς για εσάς. Και που η δική σας αγάπη θα δικαιώσει την δική μας προσπάθεια.

Τα ΙΕΚ Ωμέγα δεν φτιάχνουν όνειρα. Κάνουν τα όνειρα σου πραγματικότητα. Οδηγούν σωστά εκεί που ολόφωτη υπάρχει η αλήθεια.

Είτε διαλέξεις να υπηρετήσεις με αέρα και φτερά, δηλαδή αεροπορικές ειδικότητες ,είτε την ειδικότητα στις αθλητικές σπουδές, τουριστικά επαγγέλματα, παιδαγωγικά και ηλεκτρονική, οικονομία και διοίκηση, μαγειρική και ομορφιά, πληροφορική και αυτοκίνητο μέχρι art and design και περιβάλλον, οι στόχοι σου θα είναι πάντα υψηλοί γιατί σε κάθε κλάδο σπουδών του ΙΕΚ Ωμέγα υπάρχει ποιότητα κατεύθυνσης, διδακτικού προσωπικού,και σεβασμός προς την προσωπικότητα σου.

Και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το χέρι σου και εσύ το δικό μας και να βαδίσουμε σωστά στον επιστημονικό δρόμο.

Δεν φτιάχνουμε όνειρα, αλλά υπηρετούμε σωστά και τίμια την πραγματικότητα. Αυτό είναι το ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

box

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η γνωση γράφεται με Ω

box

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Κυριάρχησε στις αγορές

box

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Η επιτυχία ένα κλίκ

box

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κάνε το άθλημα σου, επάγγελμα

box

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Πετάμε ψηλότερα!

box

ΝΑΥΤΙΛΙΑ
Κατέκτησε τους ωκεανούς.

box

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για ένα ασφαλές μέλλον

box

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Περιζήτητος προορισμός.

eggrafi