Παροχές

 

Συνέχισε τις σπουδές σου

1.Σήμερα που η εξειδίκευση θεωρείται  περισσότερο απαραίτητη από ποτέ στην αναζήτηση ευκαιριών στον επαγγελματικό τομέα, η συνέχιση των σπουδών και η κατοχή μεταπτυχιακών διπλωμάτων κρίνεται ως ένα σημαντικό βήμα για την ευκολότερη μετάβαση στην επαγγελματική αποκατάσταση. Οι Σχολές Ωμέγα παρέχουν την δυνατότητα της συνέχισης των σπουδών στους αποφοίτους , σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια σε Ευρώπη και Αμερική. Οι απόφοιτοί μας έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στο δευτερο ή τρίτο έτος σπουδών για την απόκτηση πανεπιστημιακού τίτλου στους τομείς Διοίκησης Επιχειρήσεων, Νέων Τεχνολογιών, Κοινωνικών Επιστημών, Εκπαίδευσης, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

2.Το επίπεδο και οι δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού που είναι ενταγμένο στην αγορά εργασίας η πρόκειται να ενταχθεί, πρέπει να αναβαθμίζεται συνεχώς ώστε να ανταποκρίνεται στις όλο και πιο ανταγωνιστικές διεθνείς συνθήκες. Η επικαιροποιημένη εξειδίκευση ,νέοι κύκλοι επιμόρφωσης,η ποιότητα στην παρεχόμενη δια βίου μάθηση,ειναι πλέον υποχρεωτικά και αναπόσπαστο κομμάτι του κύκλου εργασίας.Η εισαγωγή στην αγορά εργασίας, η δυνατότητα επανένταξης σε αυτήν καθώς και η διατήρηση της θέσης εργασίας εξαρτώνται άμεσα από την αρχική και συνεχιζόμενη κατάρτιση που λαμβάνεται. Η απόκτηση συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης στις σημερινές συνθήκες είναι το μόνο εχέγγυο διασφάλισης μίας ομαλής ένταξης στον επαγγελματικό βίο. Η γνώση είναι δύναμη, ασφάλεια,ανάπτυξη.

Οι Σχολές Ωμέγα πρωτοπόρες στον χώρο της Παιδείας,πρωτοστατούν για άλλη μια φορά και παρέχουν κάθε δυνατότητα  εκπαίδευσης και εξειδίκευσης σε πάμπολλους τομείς.Από την ενέργεια ως τη ναυτιλία,από τον αθλητισμό ως τα αγροτικά.

 

Ξένες γλώσσες

  • Όλοι οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΩΜΕΓΑ έχουν τη δυνατότητα δωρεάν εκμάθησης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά). Ανάλογα με το επίπεδο σπουδών που επιθυμούν. Η εκμάθηση πραγματοποιείται μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων έτσι ώστε να καλύπτουν τις προσωπικές τους.

Χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Εκμάθηση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών με πιστοποίηση

 

Γραφείο Εύρεσης κατοικίας

Σε συνεργασία με το Γραφείο Σταδιοδρομίας βοηθούμε τους σπουδαστές μας για εύρεση κατοικίας. Ειδικότερα για εκείνους που προέρχονται από την περιφέρεια ειδικοί συνεργάτες εξετάζουν με ιδιαίτερη φροντίδα όλες τις ανάγκες τους προτείνοντας πάντοτε τις καλύτερες λύσεις σε συνδυασμό με τη δυνατότητα μετακίνησης τους με τα μέσα μεταφοράς

Συμμετοχή σε αθλητικές  δραστηριότητες

Η Ωμέγα, προωθεί και ενισχύει τη δημιουργία αθλητικών ομάδων. Οι δύο μόνιμες ομάδες του ποδοσφαίρου και basket συμμετέχουν στα ετήσια τουρνουά που διοργανώνονται με συνεχείς διακρίσεις. Οι δραστηριότητες όμως των σπουδαστών δεν σταματούν εκεί. Οργανώνουν εκδρομές για σκι, ιστιοπλοΐα, rafting καθώς και σε ιππικό όμιλο για όσους επιθυμούν εκπαίδευση.

Υποτροφίες

Το Ι.Ε.Κ. ΩΜΕΓΑ προσφέρει κάθε χρόνο πλήρεις υποτροφίες σε διάφορες κοινωνικές ομάδες και στους σπουδαστές που πρωτεύουν στον τομέα τους έχοντας σαν αρχή πως το αποτέλεσμα μιας καλής προσπάθειας πρέπει να βραβεύεται.Ιδιαίτερα δε ευαισθητοποιημένη στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες σήμερα,κάνει ειδικούς διακανονισμούς και διευκολύνσεις .

 

Σπουδαστική κάρτα

Στους σπουδαστές παρέχεται κατά την εγγραφή τους ατομική σπουδαστική κάρτα με την οποία έχουν διάφορα προνόμια όπως:
• Εκπτώσεις και προϊόντα σε εκδοτικούς οίκους και επιχειρήσεις.
• Ειδικές τιμές σε εισιτήρια ή clubs.
• Ειδική έκπτωση στα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει η ΩΜΕΓΑ.

 

Εκδρομές

Οι σχολές  Ωμέγα φυσικά διοργανώνουν και εκπαιδευτικές εκδρομές.Έτσι ενισχύονται οι σχέσεις και αποκτώνται γνώσεις και εμπειρίες.

[quote align=”center” color=”#999999″]Με την εγγραφή σου τώρα συμμετέχεις σε κλήρωση και 1 ipad θα γίνει δικό σου.[/quote]